Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Herní pc za 30tis

Nechci to tu rozmazávat, jen asi úplně nechápeš princip informací. To co označuješ jako "zahraniční ověřené články" staví též jen na únicích, které mohou, či nemusí, být pravda. Oni nezavolají do nvidie, nezeptají se a nvidia jim to nevysolí. A jelikož to tak není, nedá se tomu říkat ověřené, protože to ověřené není.

Navíc jsi to zjevně ani nedočetl, nevíme, jaké modely vyjdou. Ty články se baví hlavně o RTX 3080 a ty se tu bavíš o amd které bude RTX 3080. Ale tazatel má zájem o grafiku za deset tisíc. Tedy nějakou xx60, ne nesmysl za 20+ tisíc. A minule 2060 vyšla čtyři měsíce po představení všech ostatních grafik. Jakou máme jistotu, že se to tentokrát nestane?

K tazateli - reálně to může přijít za zhruba 2-8 měsíců. Co z toho to bude, nikdo neví. Ty dva měsíce jsou ale hodně nepravděpodobné, minimálně protože distribuce chvíli trvá a ze začátku je dostupnost vždy bídná. Jestli se vyplatí čekat, to je na každém. A i kdyby se to stalo za ty dva měsíce, tak rozhodně to nebude, že by ta nová grafika byla dvojnásobně lepší než ta stará.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny