Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Herní pc za 30tis

Vyplatí je relativní věc. Pokud něco potřebuju/chci teď, tak je mi úplně jedno, co bude zítra, protože zítra už to nebudu potřebovat. Nebudu se hádat s někým, kdo používá slova bez pochopení jejich podstaty.

OPĚT jsi to nezvládl dočíst. OPĚT jsi nepochopil, jak tato zahraniční média fungují. A teď to nemyslím ani ohledně tohoto tématu, ale... udělej si na sebe vteřinku a zkus pochopit princip informací a jejich "utajování/šíření".

8 měsíců je vycucaných, ano. Naprosto stejně jako tvé 2 měsíce. Prostě jsem přidal půl roku navíc. Je to v praxi stejně přesné jako ty dva měsíce, protože ani o jednom nevíme nic jistě. Na předpokládáme nehraju. Dále to rozmazávat opravdu nebudu, jen mě tu už štve, jak tu poslední dobou přicházejí lidé, píšou tu své pravdy jako ověřené a jak všemu rozumí, i když v praxi si to akorát vygůglili a reálně to nikdy neviděli. A ještě hůř když ani nepochopí, co si vygůglili. (např. jedna osoba co tu vždy "navrhuje" pc sestavy, které absolutně nesedí na využití tazatele, ale stejně tam vždy musí plácnout to svoje)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny