Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém z rozlíšením

Ahojte, mám taký problém, notas Acer Extensa 215.
Do teraz to bolo v pohode, len odrazu mi akosi odišlo rozlíšenie...
Mám 1920x1080, dneska som sa snažil nainštalovať IL-2 druhého notasu pretože toto už nemá cd rom... No a tu sa to začalo.
Hra sa mi po zapnutí zobrazovala len možno na rozlíšenie 600x400 cca... Nevedel som ako to vyriešit tak som ju dal preč. Čo je však horšie, začalo sa to robiť pri každej hre v notase... Pri zapnutí nebol full screen ako do teraz, obraz sa proste zmenšil, nie rozlíšenie ale obraz do takého malého štvorca... To ta týka všetkých hier. Full scren ide iba pokiaľ nastavím 1920x1080, to mi však neutiahne hru... To isté sa robí aj v systéme, odrazu, keď nastavím napríklad 1280x720 zmenší sa celý obraz aj v systéme (Windowse) pri tom táto zmena má pôsobiť iba na kvalitu obrazu a nie veľkosť... Nuž akosi sa to pokazilo, do teraz ro šlo normálne

Předmět Autor Datum
instalace ovladačů stojí za howgh, u majitelů aceru je to 99% pravidlem. co si pamatuju, 15 let neře… poslední
lední brtník 08.08.2020 22:07
lední brtník

instalace ovladačů stojí za howgh, u majitelů aceru je to 99% pravidlem. co si pamatuju, 15 let neřešitelné (acer má specifické zákazníky)
formát a pořádně znovu.

Extensa 215: aha, 2-jádrový shit, co jiného čekat od té značky. věnuj to bezdomovcům a neztrácej s tím šrotem čas.
přitom na to, co je acer za shit firmu, mají jeden z nejlepších supportů co se týká ovladačů ke stažení (chipset driver, atd.), jen musíš zadat celý konkrétní typ.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru