Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno špehovanie PC

Zdravím všetkých. Neviete niekto poradiť ako zistím či nemám v práci sledovaný monitor v PC? Ide o to že máme tušáka že to tak je ale nikto nás o tom oficiálne neinformoval. Ďakujem.

Řešení:

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Kdybych byl hodně paranojdní, prostě vytáhnu kabel ze síťovky a jakékoliv sledování je nemožné, leda…
ml1 13.08.2020 17:52
ml1
Pokud na firemním počítači vytahnes síťový kabel, pak nebudeš schopný vykonávat práci a počítač ti b…
Jan Fiala 13.08.2020 20:00
Jan Fiala
Jo já zapomněl na progresivní firmy, kde je všechno se vším propojené. Jasně taky máme u nás podniko… poslední
ml1 14.08.2020 18:20
ml1
Uplne zbytocna diskusia...odpoved je nie, nezistis to. nový
fleg 14.08.2020 10:03
fleg

Kdybych byl hodně paranojdní, prostě vytáhnu kabel ze síťovky a jakékoliv sledování je nemožné, ledaže by si tam vedoucí nebo ajťák v noci chodil stahovat nalogovaná data. Pokud je to sledování udělané dobře, tak by mělo být neodhalitelné.

Měl jsem za to, že musí oficiálně informovat (minimálně v čechách ano), ale to odbyde lehce nějakým obecným sdělením zakomponovaným třeba do provozního řádu.
Co já vím, tak se u nás akorát shromažďují někde hlášení antiviru, takže si umím představit, že by se změnil rozsah těch reportů a mají tam všechno.

Jo já zapomněl na progresivní firmy, kde je všechno se vším propojené. Jasně taky máme u nás podnikové síťové licence naštěstí ne na to, co potřebujeme my (bylo by to pro podnik příliš drahé kupovat to kvůli max 10 lidem, tak nám pořídili individuální), takže u mě by to maximálně tak byla pošta. Office jsem teda nezjišťoval, na starším počítačích máme normální (každoročně to odškrtávám při inventuře) na novém mám linux, takže tam ms office neni.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru