Předmět Autor Datum
Chcete-li smazat oprávnění Tendmylife.info k zasílání oznámení do prohlížeče Chrome, postupujte podl… nový
Wikan 14.08.2020 20:01
Wikan
Ještě doplním, že ta hláška "web bestchoicedomain.info ..." se objeví při otevírání aplikace Interne… nový
ZdendaK 14.08.2020 20:14
ZdendaK
používej aspoň chrome místo čínského shitu. poslední
lední brtník 14.08.2020 20:45
lední brtník

Chcete-li smazat oprávnění Tendmylife.info k zasílání oznámení do prohlížeče Chrome, postupujte podle níže uvedených kroků. Tyto kroky platí pro Google Chrome spuštěný v zařízeních Android.
Klepněte na tlačítko hlavní nabídky prohlížeče Chrome, které představují tři svislé tečky. Jakmile se objeví rozbalovací nabídka, klepněte na možnost označenou „Nastavení“.
Nyní by měla být zobrazena nabídka „Nastavení“ prohlížeče Chrome, přejděte dolů do části „Upřesnit“ a klepněte na „Nastavení webu“.
V nabídce „Nastavení webu“ klepněte na „Oznámení“.
Otevře se možnosti „Oznámení“ a zobrazí se vám seznam webů, na jejichž zasílání upozornění máte „Blokovaná“ a „Povolená“. V části „Povoleno“ procházejte seznamem, dokud nenajdete web Tendmylife.info, potom na něj klepněte a potom klepněte na tlačítko „Vyčistit a obnovit“, které se objeví ve spodní části okna.
Nyní by se mělo zobrazit potvrzovací dialogové okno s podrobnostmi o akcích, které budou provedeny, pokud budete pokračovat v procesu resetování. Pro dokončení procesu čištění klikněte na tlačítko „Vyčistit a resetovat“.

https://malwaretips.com/blogs/remove-tendmylife-info/

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru