Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Sluchátka na hlavu a na doma

Zdar,

jaké byste doporucili sluchátka na doma k PC (hry, filmy, sem tam ale malo casto hudba) a musi byt bezdratova idealne BT a relativne levna, nechci utracet.

Mam Creative Aurvana Live, v podstate mi staci, ale jak mam pustenej ventilator, tak ty sluchatka nabiraji zvuky z okoli a z toho ventilatoru obzvlast, takze kdyz zrovna nic nehraje, tak slysim ten ventilator dvakrat vic nez kdyz ty sluchatka sundam. Stve me to.

Nejsou bezdratovy, to je jasny, ale v praci mam Bose QuietComfort 35-II, coz jsou udajne nejpohodlnejsi sluchatka na svete. Jestlize ty Creativy jsou docela pohodlny a clovek vnima tlak na usi a okolo usi jenom trochu a az po treba 4 hodinach to zacne byt nejak citit, tak ty Bose v tom muze byt clovek klidne tech 8 hodin a nic, ani nevi, ze je ma na hlave. No a taky jsem si na to, ze je nemusim odkladat pri kazde potrebe si odskocit, zvyknul.

Tudiz chci levna a pohodlna sluchatka, co nebudou zesilovat okolni sum, ale spise ho priskrti a rad bych, aby to i slusne hralo. Aby to bylo idealne lepsi nez ty Creativy. Ze to bude horsi nez Bose, je vzhledem k jejich cene zrejme.

No a zatim teda co jsem vybral za penize, ktere jsem asi tak ochoten s privrenim oci utratit vybral tyhle dvoje:

Urbanears PAMPAS

Lamax NoiseComfort ANC

Meli byste jeste nejaky tip v tehle cenove?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny