Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kdo provozuje tuto službu?

Málokterý doplněk nebo virtuální PDF tiskárna zvládnout uložit stránku do PDF tak, jak ji vizuálně vidíme v prohlížeči. Proto má ten doplněk svůj smysl. Bohužel je zarážející neuvedení provozovatele, a to ani v bezp. podmínkách.

Osobní data
PDF Mage nevyžaduje, aby uživatelé poskytovali jakékoli osobní údaje (e-mailové adresy, jména atd.). Při používání naší služby generování PDF se však můžete rozhodnout uložit některá osobní data z webových stránek do souborů PDF. Protože generované soubory PDF jsou hostovány na serverech PDF Mage, snažíme se zajistit, aby data v těchto souborech nebyla k dispozici nikomu kromě osobě, která zahájila převod. Neshromažďujeme žádné osobní údaje, které jakýmkoli způsobem získáváme, a nesdílíme je s třetími stranami. Vygenerované soubory PDF jsou na našich serverech uloženy pouze po dobu 10 minut od vytvoření a poté jsou trvale odstraněny a stanou se pro kohokoli nepřístupnými.

Zpracování osobních údajů, jako je jméno, adresa, e-mailová adresa nebo telefonní číslo subjektu údajů, bude vždy v souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR). Jako správce implementoval PDF Mage různá technická a organizační opatření k zajištění co nejúplnější ochrany osobních údajů zpracovávaných prostřednictvím našich služeb. Internetové datové přenosy však mohou mít v zásadě bezpečnostní mezery, takže nemusí být zaručena absolutní ochrana. Z tohoto důvodu může každý subjekt údajů anonymizovat veškerá data odeslaná do aplikace PDF Mage nebo z něj zcela odstranit jakékoli osobní osobní údaje.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny