Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak chránit heslem EXE soubor při spuštění?

Můžete mi prosím doporučit nějakou spolehlivou utilitu, která upraví jinou exe utilitu, aby následně při spuštění utility bylo vyžadováno heslo? Utilita je 32 i 64bitová pro Windows 7, 10. Většina dostupných programů je detekována jako škodlivá. Předem děkuji za rady od zkušených.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pokud je ta utilita z vlastní tvorby (nebo opensource), není problém přilinkovat nějaké zamykací okn… poslední
ml1 15.09.2020 11:33
ml1

Pokud je ta utilita z vlastní tvorby (nebo opensource), není problém přilinkovat nějaké zamykací okno, hotové bylo třeba v RX komponentách (rx library), ale nevím, jestli to ještě existuje (měl jsem docela problém je nainstalovat i do delphi7 což je velmi historické prostředí, dodávají se nějaké novější, které jdou i v lazarusu, ale jsou úplně jiné, s těmi starými asi nekompatibilní, nebo mi to tak připadalo), ale pokud neni potřeba nějaké extra zabezpečení, stačil by prostě jen dialog během spouštění.

Jinak by podle mě nejsnažší cesta byla zabalit to do samorozbalovacího archivu a pohrát si s jeho nastavením (tedy aby se po rozbalení soubor sám spustil). Jde o to, jak moc to má být zabezpečené, protože jak se to jednou rozbalí, zůstane to v %temp% nebo někde jinde (možná že jde do toho skriptu dát smazání po dokončení). Samorozbalovací archiv by neměl být detekovaný jako škodlivý, ale protože se tak také šíří viry, stává se občas, že antivirové společnosti označí jako rizikový ne ten obsah, ale jeho obal.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru