Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zatopeny notebook

No ještě bych se rád zeptal. Můžu bezpečně používat notebook, když úplně vytáhnu baterii? Jde mi o to, že ten Pack který tam mám je to takový celkem primitívní slepenec (ve kterém snad ani není místo na žádnou elektroniku) a mám obavu, jak jej rozlepím, že už ho zpátky nedám dohromady a jde mi o to (proč rozlepit), abych si mohl proměřit jednotlivé články (jestli je některý totálně vadný a problém tedy múže být v něm), jestli pomůže koupit nový pack, nebo né. Jestli problém není v elektronice, která bude nejspíše na základní desce, protože mi to tak vypadá, že mi z toho packu jdou 2 drárty na jeden článek, takže ta elektronika (balancer a řízení nabíjení) bude někde na základní desce a že vada může být tam, takže nákup nového packu nic nevyřeší.
Protože já jsem si původně myslel, že těch 40% které mi ukazuje stav baterie je opravdu napětí baterie, ale teď mi to kleslo na 39%, tak nevím, co se stane, jak vytáhnu ten pack, klesne to na nulu, jestli mi to pojede. Já si osobně myslím, že teď mi to měří napětí toho připojeného zdroje, protože jsem to měl připojené celou noc na 220V a napětí se nijak nezvýšilo (spíše spadlo). Když je to ale napětí toho mého zdroje tak se asi nestane nic (pořád bude 39%). Notebook celkem dost potřebuji, práce s tím rozebráním je taky dost nepříjemná, proto se radějí ptám, jestli jít do toho, nebo čekat až to spadne na nulu a do té doby mít v záloze nový notetebook. DATA MÁM TO JE TO OČ TU BĚŽÍ To další už budou jen takové třešničky na dortu, ale byl bych hrozně rád, kdybychom to spolu nějak vyřešili!

Protože ještě bych upřesnil té vody se do notebooku určitě nedostalo hodně. Přesně to říct nemůžu protože jsem ho rozebíral až po vysušení a po dvou dnech, ale opravdu jak se to stalo, tak vodu jsem našel jen pod notebookem a díky tomu, že výrobce se snaží aby byl co nejtenčí, tak nemá žádné nožičky a ta voda šla do notebooku spíše jen vzlínáním (a ty baterie jsou výš). No tvrdit to ale kvůli nefunkční klávesnici nemůžu, možná v ten den tam šlo i něco zhora. Ale stopy po vodě byly po rozebrání opravdu jen na těch nejníže položených součástkách a jen ze spodní strany!
děkuji

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny