Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nahrávání obrazovky

Ahoj, prosím Vás, měl bych menší dotaz. Potřeboval bych nějaký program na nahrávání dění na obrazovce (video). Stáhl jsem si a zkoušel "Nimbus" (rozšíření do Chromu), avšak když obrazovku nahrávám a je tam zvuk, tak je zvuk takový "sekaný" a není úplně čistý. Takže se ptám, jestli buďto nevíte co s tím anebo jestli byste mi nenavrhli nějaký free program na nahrávání dění na obrazovce. Děkuji vám!

Předmět Autor Datum
Ja pouzivam http://recordmydesktop.sourceforge.net/about.php a pro moje potreby vyhovuje :)
gilhad 06.10.2020 13:24
gilhad
Ještě bych upřesnil, že potřebuji, aby program uměl nahrávat zvuk, ale nikoliv z reproduktorů, ale z…
Vety 06.10.2020 13:31
Vety
http://recordmydesktop.sourceforge.net/rug/p1_2c.php Most sound cards also offer the option to set…
gilhad 06.10.2020 14:14
gilhad
No můžeš hledat,ale já používám Bandicam free verze nahrává 10 minut,ale nevadí ty videa se pak dají…
Rakip 06.10.2020 15:10
Rakip
Dá se to dělat i ve VLC, ani nevím, jak v něm vychází zvuk (otevřít->zachytávací zařízení->desktop a… poslední
ml1 07.10.2020 13:16
ml1

http://recordmydesktop.sourceforge.net/rug/p1_2c.php

Most sound cards also offer the option to set as a recording source the mixed sound, that you hear on your speakers. This is commonly called wave or mix.

Jinymi slovy umi to nahravat z mikrofonu (to pouzivam ja, komentuju co delam), z line-in (pripojis jine zarizeni, co ti do toho hraje) a nebo z wave/mix (coz je to, co naopak hraje tvuj pocitac a slo by do repraku).

Co jde do repraku bude stejne hlasite, at uz to na reprakach vohulis tocitkem na max, nebo stahnes na minimum (a nebo repraku vubec odpojis).

Navic neni vylouceno, ze mas v pocitaci i jine "zdroje", ktere se daji nahravat a jsou v retezci niz, takze jedou naplno i kdyz hlavni globalni regulator hlasitosti na pocitaci stahnes na minimum/mute.

Dost lidi ma nainstalovano vic ruznych mixeru, equalizeru a jinych efektovadel, kde vystup jednoho je vstupem dalsiho - pak se da treba odchytit vystup toho predposledniho a v tom poslednim to teprve ztlumit/umlcet

No můžeš hledat,ale já používám Bandicam free verze nahrává 10 minut,ale nevadí ty videa se pak dají spojit,ale i těch 10 min je dost. A co se toho zvuku týká tak při tom nahrávání vypni reproduktory a je to když to nechceš při nahrávání poslouchat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru