Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaky gamepad k pc

Zdarec, mám otázku ohledně gamepadu. Nemám PS, ale chtěl bych gamepad kvuli Dark Souls. Koukal sem se že bych pořídil originál dualshock k ps4 ale 1500 kvuli jedny hre to už je docela raketa, max do litru. Otázka zní, doporučil by mě někdo nějaký gamepad pro PC, ale šmejd za 200 taky nechci. Koukal sem se na Canyon CND-GPW5, ale je určený pro ps4. Vím že dualshock propojit s pc jde, ale jde jakykoliv ovladač pro ps4 i když není originál sony propojit s pc ? Díky všem za rady

Předmět Autor Datum
https://www.czc.cz/logitech-f310-pc/131182/produkt https://www.czc.cz/logitech-f710-bezdratovy-pc/12…
Hanyse.k 06.10.2020 21:19
Hanyse.k
Na hraní her používám klasický gamepad XBOX One (Bluetooth) kompatibilní s Windows 10, jen se propoj…
HPET 06.10.2020 21:33
HPET
Mam Xbox One gamepad, je to okolo tech 1500. Predtim jsem mel slusny gamepad od Logitechu, jenze jse… poslední
RedMaX 06.10.2020 22:02
RedMaX

Na hraní her používám klasický gamepad XBOX One (Bluetooth) kompatibilní s Windows 10, jen se propojíš přes USB nebo ho spáruješ přes bluetoth a můžeš hrát. (pro Dark Soul si nemusíš kupovat gamepad pro PS)
Hry co podporují gamepad jsem s JY Xbox One problém neměl (kupříkladu na Steam) .

Nevím jak dnes, ale dříve bylo zapotřebí pro použití DualShock 4 pod Windows 10 instalovat a jít přes instalaci DS4Windows.

Mam Xbox One gamepad, je to okolo tech 1500. Predtim jsem mel slusny gamepad od Logitechu, jenze jsem ho za ten Xboxovej vymenil, protoze jsem v AC2 nemel dostatecnou presnost na nektere skoky a nektere ukoly jsem proste nebyl schopen splnit a nekdo mi dal tip, at si poridim Xbox gamepad. Pln neduvery jsem to teda dal a vysledek me prekvapil, prislo obrovske zlepseni meho hrani AC2.

Takze na tvem miste bych nesetril a radeji sel do gamepadu, ktery pouzivaji vyvojari na zkouseni pri vyvoji her a to teda je Xboxovej nebo Playstationovej gamepad. Ale s PS gamepadem na PC nemam zkusenost, nevim jestli instalace funguje stejne jednoduse jako u toho xboxoveho.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru