Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Windows 10 boost mikrofonu

Na svym starym PC, nebo někdě jsem prostě viděl, že ve Windowsu 10 jde nastavit boost mikrofonu ve vlastnostech zařízení. Na mém notebooku tam mám jen hlasitost, bez nastavení boostu. Ve hrách sem uplně po tichu a nevím jak to vyřešit, píchne mi s tím někdo? Mam sluchátka s mikrofonem ktery se připojuji jen přes USB, může to být tím?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak už z části vim kde je zakopanej pes. V zařízení pro nahrávání zvuku mám 2 mikrofony, jeden je -…
Sempron 10.10.2020 23:20
Sempron
Mám ten stejný problém, ale nic nepomáhá :(
Moki 16.10.2021 12:59
Moki
je možné, že ZK (zrejme generický ovladač) tieto schopnosti nemá. Množstvo vlastností HW závisí od č…
Nuda 16.10.2021 16:22
Nuda
No mikrofon jsem už vyboostil přes Peace, ale teď spoluhráči slyší ozvěnu přes můj mic i když mám sl… poslední
Moki 17.10.2021 01:50
Moki

Tak už z části vim kde je zakopanej pes. V zařízení pro nahrávání zvuku mám 2 mikrofony, jeden je - mikrofon realtek a druhy je - microphone, na kterým to mám nastavený, kde není ten boost. Na druhým - mikrofon realtek boost je, ale když to přepnu na něj tak prostě nefunguje, ale ve všech testech ukazuje nějaké křivky když dělám randál a pc se tváří že mikrofon mám. Každopádně neslyším vůbec nic i když to je přeturbované.

Edit: ok už to funguje vše ok, musel ale zakázat v správce zařízení ten microphone a restartovat pc, a když jsem ho znova obnovil tak mikrofon fungoval, tentokrat přes ten mikrofon realtek co umi boost, takže se to asi přeplo konečně jak chci já.

je možné, že ZK (zrejme generický ovladač) tieto schopnosti nemá. Množstvo vlastností HW závisí od čipsetu, ovladačov stiahnutých priamo od výrobcu ZD ak je karta integrovaná.

Pritom taká zbytočné blbosť akou je "boost mikrofonu" pre pacienta, ktorý sa vyslovene nazameria na nejaké pitomé karaoke showroom a spol. nahrávačiek, prekáračiek, wavky, overal, cakumpakum, bolero, blatfúzy, crossoverky na haxniach či inú trendy módu našej elegantnej mládeže "vyptlancov".

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru