Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nápad na aplikaci?

Můžeš treba udělat aplikaci na výpočet spotreby benzin/nafta pro řidiče který dle trajektu vypíše kolik budeš potřebovat a kolik ho to bude stát.
Jako druhou aplikaci může jit o spalovač kalorii, váha, plánovač, kdyby jsi udělal databázi (coz uz vyžaduje vic práce, neni to jen jeden matematicky vzorec) pro produkty a jejich kalorii tak by jsi tam mohl přidat i jídelníček a kalorické hodnoty, grafy/stats..
Jestli bydlíš ve vetsim městě , a město neposkytuje aplikaci pro hromadnou dopravu, mohl jsi udělat jízdní řád který bude fungovat i offline. Jména zastávek, odjezdy a příjezdy městských autobusů vzdy poruce.

PS : Ale lidi dnes zajímají jiné věci (cim větší blbost, tím vic se to chyti), myslím ze dnes by uspěla spíše aplikace ktera ti bude v liště u mobilu ukazovat nakažené a vyléčené coronavirem jak propracovaná aplikace která ti do podstatně víc práce :) Tak jako hloupá šipka kterou klikem roztočíš a na koho se zastaví ma erekci (ani by mne neprakvipilo, jestli neco takového uz i existuje), klasika app pro puberťáky do skoly ..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny