Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nápad na aplikaci?

Díky za tipy, trochu se k tomu vyjádřím.

1. Spotřeba: Chápu to dobře, že by si pro svoje vozidlo uložil typickou spotřebu v litrech na 100 km; pak by pokaždé zadal plánovanou vzdálenost a vypočítalo by se, kolik litrů paliva potřebuje?
Ono by pak ale záleželo na tom, kdo by to používal; neboť ta spotřeba se bude měnit podle podmínek provozu a počasí, vzdálenost může být kvůli objížďkám delší, a tak, těch vlivů tam bude určitě víc.
Ale že by řidič potřeboval vědět kdy má tankovat a kolik a nepřišel na to sám, to se mi nezdá...

2. Toho už určitě existuje spousta, do toho bych se ani nepouštěl. Kdo má zájem o svoje zdraví už má tyhle věci pořešený.

3. Jízdní řád. Jo, udělal jsem si pro svou vlastní potřebu aplikaci, kam se načítaly data z provozu v Brně v tom smyslu, že se mi pro zvolenou zastávku zobrazily info, který jsou v Brně na informačních tabulích (i když fyzicky jen na některých). Po pár týdnech jsem přišel o zdroj dat.
Obecně to, co říkáš ty by udělat šlo, ale musel bych mít přístup k aktuálním datům a nějak vyřešit jejich aktualizaci (ručně fakt ne-e).

No a jak tak na to koukám, vlastně jsem to šmahem zavrhl; to jsem tedy žádostiv (cit. Hurvínek), jestli mi sem ještě někdo napíše svoje nápady.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny