Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tablet s perem a klávesnicí na psaní poznámek

Zdravím, jsem student vysoké školy a chtěl bych si pořídit tablet s fyzickou klávesnicí a perem pro psaní poznámek. V tomto ohledu se vůbec nevyznám, ale mé požadavky jsou rád bych se vešel do 10 tisíc (klidně i méně, výkon od toho fakt nepotřebuji, jde čistě jen o aplikace ve stylu OneNote). Výrazně bych také preferoval možnost nabíjení přes USB-C, to ovšem není podmínkou. Také bych byl rád, kdyby ten tablet vydžel funkční dalších 5 let, ale to už je možná až moc velký požadavek.

Existují v této cenové kategorii nějaké možnosti nebo bych se měl na tento nápad vykašlat a psát si poznámky propiskou na papír?

Předmět Autor Datum
samsung galaxy tab S6. cena ta nepotesi.
fallon 14.10.2020 12:00
fallon
Na poznámky (ale i čtení novin, časopisů) už pár let používám zařízení od NOTE od BOOX, jen poznámk… poslední
HPET 14.10.2020 12:27
HPET

Na poznámky (ale i čtení novin, časopisů) už pár let používám zařízení od NOTE od BOOX, jen poznámky + kreslení je vynikající rEmarkable, zařízení s obrazovkou E-INK.
(díky inkoustové obrazovce baterie vydrží i několik týdnů, přes den nepotřebují nadsvícení, večer neni tak nepříjemný na oči, umožňuje pracovat i na přímém slunci)

Ukazka Sw rozhrani, prace s perem, prevod rucne psaného textu na text, moznosti :

Poznamky, zapisování používám velmi často, zařízení jsem vyzkoušel nekolik, produkty tohoto typu mi vyhovovali nejvíc a to i díky jejich vlastniho softwaru, s možnostmi které nabízí na běžném PC jen placený SW, jednoducha exportace poznamek, dokumentu, synchronizace. O proti Notebookům si na nich můžeš pohodlně položit dlan, aktivovat jen vrstvu Wacom. NTB s překlapecí obrazovkou jsou nepohodlné.
(poznámkových bloku/notes jsem vyzkoušel hodně, u těch levnějších dojdeš a postupně narazíš na jisté limitace, jak zařízení tak SW, nebo neposkytují dostatečné pohodlí, nejde na nich psát díl jak pár minut. Stále jde použít tužka a papír).

PS: Doporučil bych ti podívat se na AMAZON, pokud mozno něco jeste dnes do pulnoci, kde probihaji masivní slevy 'Prime DAYS' : https://www.amazon.de/, kde můžeš najít neco zajímavého na místo bloku za par K ktery tě rychle omrzí a pak ti bude ležet v šuplíku
(také maji dobrou politiku návratu, nevyhovuje, něco nefunguje, okamžitý návrat, výměna nebo navrat peněz do pár pracovnich dnu).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru