Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno dárek pro setru na focení - fotomobil nebo fotoaparat do 15000kč

Vsechny vyhody beru, 1" snimac a RAW je velke dobro - ale taky se tomu musi clovek fakt venovat a zpracovavat rawy, u foceni i malinko premyslet atd. Pokud to bude "foceni" stylem cvak - hele pekny obrazek - mrsk ho na FB/Twitter/Instagram atd, je celkem fuk jestli "cvak" bude LX15 nebo Mi 10 Pro - asi tak.

...takze pokud jde o "cvak - mrsk to na FB/Twitter/Instagram atd." - staci slusny fotomobil, a vyrazne plus ze vse potrebne se udela primo v nem, neb je to fotak + pocitac v kapesnim baleni, included internety. A velkym plusem je u poslednich generaci to spojovani pixelu. Jasne ze mobil s 108 Mpix vypada jako totalni nesmysl - jenze se stejne foti na 1/4 se spojovanim 4 pixelu do jednoho, a to dela divy. Plus samozrejme neovlivnitelny brutani postproces firmwarem, to je mi jasne - ale dulezity je vysledek. A ten je libivy - drtive vetsine uzivatelu bude bohate stacit.

(divim se ze tenhle "pixel binning" jeste nedela treba Canon, Nikon u DX a fullframe, vidim v tom celkem velky potencial)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny