Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Co může způsobovat odpojování NB od sítě WiFi?

Omlouvám se, že vše popisuji tak podrobně (za což jsem byl i "pokárán ;-)), ovšem nevím, jak definovat přesněji a úplně problém a tím i možnost "fundované" rady.
Provedl jsem reinstalaci jak OS tak i ovladače sítě. Problém ale stále trvá.
"Inspiroval" jsi mne Tvou radou, zkontrolovat zapojení antének WiFi. Mohlo by to být v závislosti na kolísání síly intenzity WiFi signálu, který se v místě oprav pohybuje v rozmezí -40 dBm do -60 dBm (měřeno WiFi analyzerem na mobilu).
Když jsem sejmul spodní desku kryjící HDD a paměti, tak tam byla vypadená taková maličká kulatá mosazná matička a zatím jsem nezjistil, odkud.
Pak jsem odmontoval klávesnici, odšrouboval a poodchlípnul horní desku a koukl pod ní. Úplně sejmout se mi ji (zatím) nepodařilo, jsou na ní přilepené plastové páskové spojovací kablíky a měl jsem obavy, abych je při uvolnění nepoškodil. Takže jsem se až dolů do "střev" nedostal. No a také jsem zatím nikde žádnou "anténku" neviděl a ani jsem neobjevil, odkud by mohla být ta matička.
Takže závěrem dotaz, pokud víš, kde je ta anténka a modul WiFi většinou u NB umístěna? Je nutno vymontovat úplně celý vnitřek?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny