Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem webova kamera

Ahoj, mam problem se zprovoznenim webkamery. Klasicke nahravani statickych obrazku na FTP funguje, to je v poradku. Chci ale spustit streamove vysilani pres webserver. Mam programek NetCamPro od firmy IncoSoft. Tato aplikace zahrnuje server, ktery zprostredkuje posilani streamu do sveta a takzvanou konzoli, na ktere se nastavi IP a port tohoto serveru.

Mam pripojeni pres UPC (mela by byt verejna IP) Doma mam Wifi router pro zapojeni dvou PC. Na oruteru je naklonovana MAC adresa hlavniho PC, aby mi internet fungoval na ostatnich PC. Od UPC mam danou nejakou IP adresu (treba 1.1.1.1). Domaci PC maji adresy treba 2.2.2.2 a 2.2.2.3.

Na webserver (programek) je pripojena webkamera a na konzoli na druhem PC je ve sledovacim programu (konzoli) nastaveno pripojeni na webserver (IP 2.2.2.2 port 1234). To normalne funguje. Ale pokud si konzoli spustim v praci a nastavim stejne IP a port, tak se to odmita pripojit k webserveru doma.

Zkousek jsem i na routeru nastavit ve slozce NAT portforwarding a virtual server, kde jsem zadal IP 2.2.2.2 a port 1234, ale porad mi to nefuguje, kde by mohl byt problem? diky moc za radu.

JiMi

Předmět Autor Datum
Zkus se pripojit na IP kterou mas od ISP melo by to jit normalne, zkontroluj zda mas vse nastavene s… poslední
virus 15.09.2008 11:06
virus

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru