Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno WD Security nebo BitLocker

Takže šifrování raději žádné? Co jsem se díval po netu ještě, tak WD Security u tohoto disku je údajně hardwarové šifrování, takže akorát zmatek kolem toho. Někdo tady říkal, že softwarové, no asi lepší neřešit.

Tak je to 2280 (můj samsung aktuální je též 2280, takže pasovat bude). S NVME zkušenosti mám já, samsung co mám teď je též NVME. Je trošičku rychlejší než normální M.2 disk, ale to je asi tak vše. Na načítání hry to nemá vliv v porovnání s normálním M.2. Adata disky jsem nikdy neměl v ruce, takže říct o nich nic nemohu.

Tak já používám převážně kombinaci MalwareBytes + Windows Defender. Sice to není úplně mega ochrana (Kaspersky nachází i věci, které MalwareBytes vůbec, ale to je jedno). Antiviry typu AVG/Avast a podobně, o nich vím toho dost a nikdy bych si tento balast do PC nedal. MalwareBytes nezpomaluje PC vůbec, alespoň mě ne, běží téměř bez jakékoliv zátěže na systém.

Vím, o kom mluvíš, ale bohužel u tohoto "zeleného zmrda" byla nabídka nejvýhodnější co se ceny týče. Na CZC byla trošičku dražší a tak jsem sáhnul hold po této nabídce.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny