Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno WD Security nebo BitLocker

Na načítání hry to nemá vliv v porovnání s normálním M.2

rozdíl mezi různými nvme nemusí být rozeznatelný. možná až u pcie 4.0
největší skok je mezi klasickým diskem a ssd. těmto rychlostem sata3 odpovídají m.2 disky se starším rozhraním sata, konektor "key b".
další třeba 4-násobné zvětšení rychlosti přes novější režim nvme, konektor "key m", půjde poznat jen v některých situacích (více disku a méně grafiky, což není případ her)

skoro ve všech dnešních notebucích jsou nvme disky různé kvality, nikdo tam necpe velký ssd. ono už to dál není moc kam zrychlovat, proto není vidět rozdíl mezi m.2 disky sata nebo nvme typu pcie 3.0

z antivirů jmenuješ různé názvy výrobců bez upřesnění verze antivirů, přitom jde o velké rozdíly.
asi tak: pokud je to balík typu "internet security", nemá v pc co dělat. respektive je to teoretická ochrana právě pro warezáky, ale těmto typům nepomůže nic.
protože většina dnešního malware nejsou viry a antiviry tak většinou nemají smysl. na druhou stranu warezáci patří mezi ty, kteří chytnou opravdu všechno.

ale to už jsme od ssd a nvme dost pryč. a právě rychlost ssd/nvme vrací zpět výkon, o který antiviry viditelně degenerovaly výkon pc.

edit:
tvoje první věta se ptá na šifrování: ve tvém případě nedává žádný smysl, čili žádné. jestli se tím chceš bavit, tak bitlocker jako nativní součást windows.
wd kdysi používal své šifrování do některé řady usb disků, při jejich vysoké poruchovosti to pak znamenalo nemožnost obnovit data.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny