Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 2 monitory

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat proč když mám 2 monitory a na jednom mám hru a na 2. Mám plochu a potřebuji udělat něco na ploše(např zapnout prohlížeč a rychle si něco najít) tak v okamžiku když kliknu na tu plochu tak mi oba monitory zčernají a na obou se ukáže plocha tím že se hra zminimalizuje. Takže já bych potřeboval poradit jak udělám to že, na druhém monitoru si budu moc dělat co chci bez ohledu na to co se stane na tom prvním monitoru kde mám hru. Předem děkuji za odpověď.

Předmět Autor Datum
Obavam sa, ze ked ide hra vo fullscreene tak to nepojde. Btw co je za debilny zvyk (ma ho aj moj syn…
fleg 29.10.2020 20:22
fleg
Hry maji moznost byt ve trech rezimech zobrazeni, zdaleka ne kazda hra podporuje vsechny tri rezimy:… poslední
RedMaX 29.10.2020 21:49
RedMaX

Hry maji moznost byt ve trech rezimech zobrazeni, zdaleka ne kazda hra podporuje vsechny tri rezimy:

1. v okne
2. v neexkluzivnim fullscreenu (oznacuje se to i jako bezokrajove okno)
3. v exkluzivnim fullscreenu

Pokud je hra spustena v prvnich dvou rezimech, mohou se vyskytnout nasledujici problemy: nefunguje VSync (G-Sync, FreeSync), tearing ve hre, input lag, vyssi zatez procesoru i grafiky.

Proto existuje exkluzivni fullscreen, ktery vsechny zminene nevyhody potlacuje. Ovsem ma naopak i nevyhodu a ty uz vis jakou: ze hry se neda mysi vyskocit plynule na druhy monitor, bud to nelze vubec nebo se hra minimalizuje.

---

Edit: flegu, je to dobry, hraju hru, muzu z ni kdykoli plynule vyskocit a na druhem monitoru neco udelat, odeslat mail, kouknout na gameplay, pokud jsem se zasekl a nevim jak pokracovat, ....

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru