Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Založní image systemu - Acronis TI

Zdravíčko,

Opět nadešla doba kdy bych měl reinstalovat system Widlouz XP. Jelikož instalaci u mě tvoří dvě instalační CD, Instalace počeštění systemu s nějakymi upgrade či cosi a na to ještě SP3, chci si vytvořit kopletní zalohu instalovaneho systemu. To pravě proto abych se znova nemusel srát s instalaci ze 4 zdrojů. S Nlite a podobnymi hovadinami se mi hrat nechce.

Strejda velkeho bratra Google mi nabidl dvě možnosti ktere mi vyhovují Acrnis true image a Norton Ghost. O každem jsem si něco malo přečetl a rozhodl jsem se pro Acronis. Pokud jsem manual četl spravně měl by program vytvořit zalohu systemoveho oddílu a uložit ho jako image na jiny oddíl. To je vedlejší, teorii doženu.

Jde mi o to že fakt nejsem z toho těsta "stahnout, zkusit, cracknout" a chtěk bych si Acronis TI koupit. Tedkom jsem však měl větší vydaje a nechce se mi znovu investovat do počítače a softu. Tudíž image si vytvořím v trialu Acr.... TI Home, např za rok už si licenci koupím a Instalovany program aktivuji kličem(či jak to maji ošetřene) -> Budu moci i pote pracovat, a obnovovat ze zalohy vytvořene trial verzí?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny