Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chyba s GPU

Zdravím, už nejakú dobu vlastním notebook Lenovo legion y520 (i5 7300HQ a GTX1050 4GB), včera z nejakého neznámeho dôvodu mi FPS na hrách dropli o polovicu a viac (Napríklad mam teraz na csgo 10-25FPS).V notebooku mam dve grafické karty, dedikovanú - grafickú kartu (Nvidia Geforce GTX 1050) a integrovanú. V nastaveniach je všetko nastavené aby bralo Nvidia kartu ale aj napriek tomu nejde a pravdepodobne to berie tu integrovanú. Nvidia karta je plne funkčná, bez chyby alebo nejakého poškodenia. Mám stiahnuté aj všetky ovládače kartu som už aj odinštalovala aj nainštalovala naspäť, aj napriek tomu mi nič nepomohlo. Nejaké nápady čo by som mohla ešte skúsiť ?

Předmět Autor Datum
Mám stiahnuté aj všetky ovládače Stáhnuté od kud??
jezekhifi 09.11.2020 18:41
jezekhifi
od nvidie mám aj geforce experience čiže som sa to pokušala najprv tam poriešit a nič, neskor som hl…
Lososík 09.11.2020 18:48
Lososík
Hmm a tady je ten problém, kdo ti vyrobil ten notas? Že by Lenovo?? To znamená jedině od tam se stah…
jezekhifi 09.11.2020 18:50
jezekhifi
zatímco u starších verzí měly mobilní grafiky ovladače přizpůsobené od notebukářů a nvidia dokonce c… poslední
lední brtník 09.11.2020 22:30
lední brtník

zatímco u starších verzí měly mobilní grafiky ovladače přizpůsobené od notebukářů a nvidia dokonce chvíli "m" grafiky bojkotovala, od řad gtx1000 (odpovídá zhruba nástupu w10) už to nerozlišují a můžeš instalovat ovladač přímo od nvidie.

jenže na rozdíl od stoláku má ntb jediný grafický výstup a má u něj fungovat automatické přepínání procesorové a externí grafiky, což se zjevně neděje, přitom to kdysi fungovalo.
jestli za to můžou neustále přeinstalovávané nové ovladače na starou grafiku, nebo rozdrbání v geforce experience, nebo mrchosoftí automatické rozdrbávání ovladačů přes aktualizace w10 - to ví pánbůh, my jsme u toho nebyli.

zvážil bych fungl novou instalaci - s ovladači od výrobce, hned přitom s zákazem update ovladačů přes aktualizace.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru