Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem kde stáhnout WIN

Zdravím,

asi uplně hloupá otázka, ale momentálně nevím jak řešit. Odešel mi HDD na NTB Toshiba Satellite C660D-1D2. Kde byl originál WIN 7 (NTB má licenční štítek), dávám nový HDD a potřebuji WIN.
na stránce windows7 po zadání product key stáhnout nejde, mám prý kontaktovat výrobce.

Můžete mi poradit, kde ten WIN mám najít, prosím?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ty stránky vámi uvedené fungují a stáhnout to po po zadání klíče a ověření normálně jde. nový
leo 21.11.2020 17:08
leo
Jestli myslíš ty stránky od MS nahoře, tak záleží, jaký máš klíč. Nefunguje to myslím na OEM. nový
Abox 21.11.2020 17:42
Abox
Když jsem toto zjišťoval pro HP, dokonce dvakrát, bylo to ke stažení normálně v podpoře na stránkách… poslední
ml1 23.11.2020 12:48
ml1

Když jsem toto zjišťoval pro HP, dokonce dvakrát, bylo to ke stažení normálně v podpoře na stránkách HP (pro příslušný model atd.). To bylo pro sichr, protože jsem nevěděl jestli brácha najde recovery DVD (netrval na klonu stávajícího už dost nakopnutého windowsu), která kdysi vytvořil a potom u mého ntb jestli půjde ten hdd naklonovat (teda spíš jestli bude ten klon funkční, bylo tam dost chybných sektorů a některý mohl zasáhnout důležitý soubor).
Jak to má Toshiba netušim, ale zkusil bych nejprve tuto cestu, ostatně k tomu vás nabádá i microsoft.
U toho HP to byla docela detektivka to najít, to se ale u velkých korporací stává, že jejich web je rozsáhlý a nepřehledný, už jenom najít tu správnou část korporace, toshiba zrovna patří k takovým těm univerzálním názvům, pod nimiž se prodává cokoliv když to přeženu od špendlíku po tank, a každá divize má své stránky, takže první zkouškou je najít stránky počítačů (já bych si třeba představoval, že když se dostanu na stránky nějakého takového giganru, ať už je to škoda, siemens, sony... že tam bude nějaký rozcestník na auta, vlaky, počítače, klimatizace, prostě části portfolia produktů jednotlivých divizí, které protože byly často přidány nějakou fúzí mají stránky své vlastní); ještě že máme vyhledávače.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru