Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem .iso s windows 10 se mi nevejde na DVD

Ano, ta instalačka z MCT je zhruba tak velká a na jednovrstvé DVD se nevleze.
Před tím než jsem ji vytvořil taky, jsem psal na základě ručního vytváření toto:

Jelikož je postup vytváření prakticky stejný i v MCT, tak předpokládám, že i velikost je stejná, tedy že consumer iso vytvořené pomocí MCT se vleze na DVD. Nezkoušel jsem ale. Pokud náhodou ne, tak ať si iso tazatel sestaví ručně pomocí wimlib...

Nepsal jsem, že se na DVD 100% vleze.
Poté, co jsem ji vytvořil i pomocí MCT jsem tu psal toto:

Jelikož tazatel přesnou velikost vytvořeného iso neuvedl, tak jsem teď vytvořil iso pomocí MCT a velikost iso, které chce tazatel dát na DVD, je 4 770 627 584 B. Jedna z možností jak problém s velikostí řešit a dát instalačku Windows 10 20H2 na jednovrstvé DVD je vytvořit tu instalačku podobným způsobem jakým ji vytvřáří MCT, ale ručně.

S tím ručním postupem, který jsem uvedl, je velikost se všemi šesti consumer edicemi (tak jak to má i iso z MCT) je 4 631 568 384 B a na jednovrstvé DVD (asi 4 700 000 000 B) se vleze. V případě, že by se nevlezlo, tak jsem i uvedl, že se tam může například dát jen jedna edice, v tom případě je velikost kolem 4.3 GB, potvrdil to i Jan Fiala. A to už je rezerva asi 400 MB (jako myšleno asi 400 000 000 B) do velikosti DVD.
Můžu tedy vědět proč jsi napsal tento příspěvek a co tím chceš říct?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny