Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pri bootovani se vypne monitor

Stalo se mi to na více počítačích - jedno mají společné - grafiku s Nvidií s TV-outem a windowsXP. Pokud zapomenu připojit monitor a spustím počítač tak po připojení monitoru mi zůstane monitor černý. Při restartu naběhne grafika,bios, rozběhne se bootování XP a v okamžiku,kdy by měla naskočit obrazovka s přihlašovaným uživatelem obrazovka zčerná, přejde do úsporného režimu a již se nic neděje. Je to asi v tom okamžiku,kdy se grafika přepíná do jiného rozlišení. Pomůže restart do nouzového režimu, odinstalování driverů,restart a opět nainstalování grafických driverů. Toto se stalo již na pěti počítačích,různých desek a GK(nvidií). Děkuji za radu

Předmět Autor Datum
v okamžiku,kdy by měla naskočit obrazovka s přihlašovaným uživatelem obrazovka zčerná, přejde do úsp…
lední brtník 18.09.2008 14:57
lední brtník
Pingnout predpokladam nepujde, kdyz ani se nedostanu do prihlaseni windowsu. Zpise to vypada, jak kd… poslední
Zoro 18.09.2008 15:19
Zoro

v okamžiku,kdy by měla naskočit obrazovka s přihlašovaným uživatelem obrazovka zčerná, přejde do úsporného režimu a již se nic neděje. Je to asi v tom okamžiku,kdy se grafika přepíná do jiného rozlišení.

pc v té době úplně chcípne? přestane se točit disk, vypne numlock?
dá se přes síť ověřít příkazem ping, jestli ten pc dává odpověď? jestli jo, šlo by se připojit třeba přes realvnc a dokončit z druhého pc přihlášení?

když máš tv-out, proč kvůli tomu odpojuješ vga monitor?.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru