Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem vyber hernich sluchatek

Tak primo debil, takovy silny vyrazy bych nepouzil. Akorat neumis pochopit, ze nekdo muze chtit sluchatka jednorazove prave k tomu PC a presne tony hudebni produkce nedoceni, na hudbu sluchatka nechce.

Mylis se ale i s tim, ze na tvych vysnenych Koss uslysi kde co. Neuslysi, co potrebuje. Herni sluchatka maji posunuty zvuk od presnosti k basum (prebasovane) prave ciste kvuli hram a kvuli poslechu kroku, coz ve vysledku slysis o chvili driv.

Dalsi vec je o pohodlnosti sluchatek. Zadne sluchatka pres usi ani vybajene Koss nejsou tak pohodlne jako sluchatka okolo usi. Logicky kdyz ti neco tlaci na ucho, tak te to ucho zacne bolet driv nez hlava okolo ucha. Proto hraci pouzivaji sluchatka okolo usi a take proto, ze mohou byt uzavrena a nevypoustet zvuk okolo do mistnosti. Pohodlnost ale i unik zvuku jsou casto prave o te kvalite, ktera jde nahoru zaroven s cenou. Pohodlnost sluchatek je take casto individualni a co sedi jednomu, nemusi sedet druhemu. Presto trvam na doporuceni tech Logitech sluchatek, protoze mam jejich vyssi typ konstrukcne shodny a slysel jsem i dalsi lidi, jak rikaji, ze jsou pohodlna.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny