Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem webkamera na Skype a kamera na Youtube - jake?

Poridil jsem si pocitac s AMD Ryzen 9 3900X ( priblizne https://www.czc.cz/46nt5hlb76gom8ctmid15quosd/seznam )

Ted by se mi hodilo si poridit kameru (teda mozna dve kamery, nevim)
- na Skype (s mikrofonem) pro dalkove konzultace ( aktualni test rychlosti dle https://www.lupa.cz/nastroje/speedmeter/ : 48.49 Mb/s Download ; 53.99 Mb/s Upload; Ping 6 ms )
- na nataceni videi pro Yutube (takove to klasicke "jak rozebrat a vycistit notebook XYZ", "jak zapojit senzory k robotkovi", "jak si vyrobit a naprogramovat vlastni klavesnici", "jak postavit kulnu" a tak ) s tim, ze predpokladam, ze znacne casti tech videi budu chtit nekolikrat zrychlit ("takhle zasroubuju prvni sroub a vzuum takhle dalsich 30"). Nepujde o spoortovni reportaze, ale o par predmetu na stole/ponku/... a cloveka, co s tim bude nejak manipulovat.

Zatim nevim, jestli me to chytne tak, jak si predstavuju, nebo to budou ojedinele vypady, takze bych rad neco, co nebude extra drahe, ale ani zadny extra sunt - kategorie "slusny zacatecnik" .. "hobby pro mirne pokrocile".

Rozhodne nepujde o projekty umelecke, ale technicky zalozene, sledovanost asi spis nizka az miziva, takze to nemusi mit milion doplnku a moznosti, spis budu vyuzivat jeden nebo par zakladnich rezimu. Strihy nejspis proste oriznout zacatky a konce a pak to zaradit za sebe bez specialnich efektu a prechodu, maximalne jeste opatrit titulky.

Otazka - jakou ci jake kamery byste doporucili?

Předmět Autor Datum
Nikdo zadny napad? (bump)
gilhad 03.12.2020 20:11
gilhad
Nikdo žádné doporučení? (bump) poslední
gilhad 23.01.2022 13:04
gilhad

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru