Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno problémy se zvukem - Hlásí mi to že není nainstalováno zařízení pro práci se zvukem

Mám problém a to se zvukem. Nejde mi přehrát hudba, zvuky k videu a ne netu. Telefonovat na Skype ale jde, jdou i veškeré zvuky počítače( přijetí e-mailu, chyba, zvuk při spuštění). Hlásí mi to že není nainstalováno zařízení pro práci se zvukem. V panelu zvuky a zvuková zařízení mi to oznamuje, že zvukové zařízení neexistuje. Stačí počítač restartovat a vše funguje zas normálně. Bohužel asi jen na půl hodiny. Přeinstaloval jsem drivery ke zvukovce a nic. Tento problém se objevil po přeinstalování celého počítače (widows xp sp.2). Díky za případné rady.
Změna předmětu, původně: problémy se zvukem (Arpád Grha) (Kráťa)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Čau, úplně stejný problém jsem měl po přeinstalování XP. Určitě to není zvukovkou. Ta potom chodila… nový
Ptíca 19.09.2008 02:20
Ptíca
Tak jsem k vyřešení problému přišel jak slepej k houslím.:-D Ohlásila se mi aktualizace win. byl to… poslední
PDMB 20.09.2008 16:00
PDMB

Čau, úplně stejný problém jsem měl po přeinstalování XP. Určitě to není zvukovkou. Ta potom chodila normálně, ale přesně ti nemůžu poradit, jak to vyřešit, protože já to vyřešil koupí nového PC :-D Viděl bych to na něco špatného na instalaci XP ?

Tak jsem k vyřešení problému přišel jak slepej k houslím.:-D Ohlásila se mi aktualizace win. byl to SP3, nainstaloval jsem ho a vše běží jak má. Prostě ten nejhloupější sedlák má největší brambory:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru