Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mini PC do televize

Podle mě je pro tento účel Raspberrypi jako dělané. Internetové bankovnictví jsem tam sice nezkoušel, ale nevidím důvod, proč by tam nefungovalo. Jsou tam "normální" prohlížeče, mozila, opera, chrome a řada dalších. Bude snad prý i edge, i když nevím, kdo by si něco takového dobreovolně instaloval. Pokud to banka nějak nesabotuje, neni důvod, aby to nešlo (kdysi mi někdo říkal, že mu v linuxu nejde IB české spořitelny, já třeba s fio nemám problém).
Nepočítám-li cestu s win-ce (pro tyto účely je snad dokonce zadarmo) tak asi jediným takovým problémem by mohl být nezvyk s linuxem, ale neni to zas takový problém. Případně se dá nainstalovat jako dual boot ten linux (on se jmenuje raspbian, jako debian pro raspberry) spolu s kodi, ale jestli to má sloužit jako počítač, tak bych snad ani kodi neinstaloval.
Navíc raspberry má narozdíl od jednoúčelových řešení výhodu v rozsáhlé komunitě uživatelů, takže je na internetu bezpočet návodů jak začít, jak vyřešit to či ono, teda většina jich je v angličtině, v češtině jsou jen naprosté základy. A také je to univerzální nástroj.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny