Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows XP - Setup did not find any hard disk drives installed in your computer

Kde berieš tieto JPP babské povídačky o nejakej čiastočnej obnove? Akurát tak sprzníš celý systém, že nenabehne už nikdy viac.

Vždy, ale vždy sa robí najprv Image, komplet bitová záloha vyladeného systému pod RAM (nie Live) pri uspatých dátach na aktívnom a primárnom oddiele pevného disku a to šikovným, plateným SW z radov profi backupper, ktorý v snahe-snaživej "zazáloží" bit po bite cakumpak sektory počnúc nultým sektorom a metadátami niekam bokom.

Obnova z takejto vyladenej zálohy zaručí vyriešenie každého SW problému a ak je backupper v 21.storočí odborne vyvinutý šikulkami programátormi s rýchlym algoritnom, dokáže aj pri výmene HW, ZD, Biosu za iný, vykonať obnovu so zálohy systémových oddielov (nemusí sa jednať echt o Klon celého disku, sector-by-sector) do pôvodného stavu za pár minút, pri flešovom pevnom SSD-čku max. do 5 min a pri ložiskách hdd do 20 min. v prípade, ak beriem suma sumárum cca 20GiB na systémovom oddiele spolu s nainštalovanými obslužnými SW balíkmi do samotného OS.

Ešte nikto na svete nič lepšie nevymyslel.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny