Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem prhlížeč Eddge a připojení k internetu

Ccleaner nie je SW na čistenie nepotrebných kľúčov Registrov, ale ani SW na čistenie OS Windows od skutočného balastu prípadne od bloatware (lebo to nedokáže), aby nespravil kardinálne omyly, chyby a aby pracoval výhradne pod originál nástrojom z dielne MS Dism.exe, ako to robí vymakaný číňan; Dism++ spustený v Expert mode.

Lenže určite nedokážeš do svojej makovičky vtesnať a pochopiť o čom píšem, daj ruku na svoje boľavé srdco, že mám recht, lebo si dookola melieš a hudieš to svoje o nejakom britkom-britovi zn.: Ccleaner, ktorý širokej verejnosti radia tridsiati piati a niečo z desiatich špičkových expertov na OS Windows.

K účelu čistenia Registrov Windows od tisícok hluchých kľúčov a tiež k Defragmentácii Registrov po ich vyčistení, sú nástroje na trhu z radov profi, ktoré nerobia chyby, odhalia v skrytom mode aj nadbytočné, sofistikované, ukryté kľúče určené iba pre čítanie s obmedzeným permissions /prístupové práva/ kvôli úmyselnému zablokovaniu ich manuálneho zmazania, prípadne prelustrujú a odhalia nepotrebné, hluché kľúče z predošlého nastavenia integrovaného Firewall vo Windows.
(Napríklad RFA Platinum 11.3.0 https://www.registry-first-aid.com/ Tohoto čističa Registrov sa radšej nechytaj, zďaleka, širokým oblúkom sa mu radšej vyhni i keď ho nerobil číňan doma v garáži na kolene).

Tvoj obľúbený balast v podobe Ccleaner, ak zmaže nejaké nesystémové kľúče, tak iba tie, ktoré sa po reštarte systému znovu obnovia. Placebo efekt pre vytešené lamy.

Na Githube sú v strojovom kóde zavesené hotové skripty, tiež aj pre Dism.exe a Powershell /takeown/icacls/rmdir/ k mazaniu zložiek, k obmedzeniu, vypnutiu služieb Orchestrator, Telemetrie, Appraiser, Ceip, Bits, WU, s doplnením desiatkov riadkov integrovaného Firewall a súboru hosts, ale v tvojom prípade sa ani len nesnaž o ich inštaláciu do OS prípade o spojazdnenie týchto skriptov.

Používaj radšej svoj klikací SW, nástroj zn.: Ccleaner, systém zbaví malicious, škodnej, vírusov, rootkitov, ransomware, spyware, spermoware, pričom ti pobeží ako delo, ako raketa, vŕrrong, zuíííc, svííst, šustom, ako CPU a RAM v kontaktoch slotov namazaný HW geniálnym sprejom na všetko, zn.: WD40.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny