Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sekání kurzoru myši po startu počítače

Zdravím, posledních cca 14 dní mám problém s tím, že pokaždé co zapnu pc, tak se mi seká kurzor myši. Konkrétně tak že když jedu po deskopu, tak se myš cca na půl vteřiny zastaví a pak jede dál, dojde k tomu cca každých 5 až 10 sekund. Problém podle mě není jen s kurzorem, ale přijde mi, že i když např. otevřu lištu start apod., tak to není úplně plynulé. Tenhle problém trvá vždy cca 15 minut po zapnutí pc a pak to přejde. Hry a celkově při větším zatížení jede vše ok. Co se týče ovladačů, vše je aktuální - kontroloval jsem. Mám Windows 10. Zkoušel jsem už nějaké návody z netu, ale našel jsem pouze návody, které se týkají obecného sekání ve windows, ne jen po startu. Nic nepomohlo. Zkoušel jsem měřit teploty i koukat na zatížení, ale vše se mi zdá ok. Sestava je i7, 16 gb ram, grafika Geforce GTX 970.
Někdo nějaký nápad na řešení? Díky

Předmět Autor Datum
V Správcovi úloh sa pozri, čo v tej dobe (tých 15 minút) vyťažuje PC - nejaká úloha, proces. Je možn…
yYy 07.12.2020 19:03
yYy
Díky za odpověď. Mám Win10 pro, 64 bit a žádný antivir třetí strany nemám, jen to občas projedu Anti… poslední
ganjos 08.12.2020 19:29
ganjos

V Správcovi úloh sa pozri, čo v tej dobe (tých 15 minút) vyťažuje PC - nejaká úloha, proces. Je možné, že práve tých 15 minút akoby prebiehala kontrola a tak vyťažovala PC do tej miery, že neprideľoval systémový čas a prostriedky pre iné činnosti - USB, grafiku....

A ešte prezraď "tajný" OS. Pokiaľ máš W10 a k nemu nejaký AV program tretej strany - tak aj to by mohlo byť príčinou.

Díky za odpověď. Mám Win10 pro, 64 bit a žádný antivir třetí strany nemám, jen to občas projedu Antimalwarem, ale ten není bežně zapnutý.

Každopádně, je to zvláštní, ale dneska jsem přišel domů a už se to neděje, přitom jsem nic nedělal :D

Kdyby se to dělo znova, tak zkusím kouknout do toho správce úloh.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru