Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bouchl jsem do klávesnice a způsobil tím pohromu

Ahoj, praštil jsem do klávesnice, protože jsem měl nervy ze hry. Po praštění do klávesnice se mi typicky sekl celý počítač a po pár sekundách přestal fungovat obraz - to se stalo už hodněkrát. Řešení je zkoušet furt dokola pouštět a vypínat pc, při čemž musím pohybovat s grafickou kartou a zkoušet to, dokud se obraz zase nechytne (já vím, že jsem idiot). No a po pár pokusech se obraz chytl, naběhl systém, zapnul jsem hru a nasadil sluchátka.. avšak místo zvuků ze hry jsem se dočkal jen nepříjemného rachotu v podobě šumu a pištění. Moje první myšlenka byla, že jsem si přejel židlí kabel od sluchátek a zrušil jsem ho. Ale po přepnutí zvuku na reproduktory jsem se ocitl pod stejným útokem pištění a šumění, jako u sluchátek. Tak jsem si řekl, že se kouknu do bedny a zkusím zkontrolovat, jestli je všechno na první pohled zapojeno. Tam mi to přijde všechno zapojený a ok. Tak jsem zkusil zapojit repráky zezadu do pc, ale i to nic nezměnilo. Co dělat teď?
Jak jsem bouchl do té klávesnice, otřásl se stůl. Když se otřese stůl, otřese se i pc, který je o stůl opřený, jako kompenzace 2 chybějících nožiček u pc bedny.

Předmět Autor Datum
Místo viklání s grafickou kartou ji celou vytáhni a zacvakni znova, pohledem nic moc nepoznáš. A zku…
Karel04 14.12.2020 00:49
Karel04
A co čekáš, když se k PC tak chováš? Tady máš výsledek svého chování. Pokud máš navíc plotnový disk,…
Lukas1982 14.12.2020 10:37
Lukas1982
Zkus bouchnout ještě jednou - buďto se to spraví, nebo to přestane fungovat úplně, ale v každém příp… poslední
jege 14.12.2020 11:00
jege

A co čekáš, když se k PC tak chováš? Tady máš výsledek svého chování. Pokud máš navíc plotnový disk, tak ten bude nejspíš na odpis. Dej to do servisu, protože dost pochybuju, že závadu zjistíš sám. Jinak, pokud si troufáš, oddělej bočnici, vytáhni desku ze skříně a zapoj to na stole.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru