Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Gmail - nepovolí přihlášení z Outlooku

Zdravím,
dostal jsem se do situace, která mě už dost dohání k šílenství. Mám emailový účet na googlu/Gmailu. Hodně cestuju a stalo se, že jsem se v zahraničí chtěl přihlásit na email (používám Outlook protože mám více účtů včetně firemních) ale ten debilní google to vyhodnotil jako riziko a nechce mě tam pustit. I když jsem odklikl, že jsem to já, tak přihlášení z outlooku nepovolí. A na jejich help se napsat nedá.
Nevěděl byste někdo co s tím? Protože prolézat všechny maily jednotlivě, to mě brzo klepne.

Díky moc
Horal

Změna tupého předmětu, původně: Gmail (host)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Hodně cestuju a stalo se, že jsem se v zahraničí chtěl přihlásit na email (používám Outlook protože…
IQ37 17.12.2020 23:12
IQ37
No asi jsem mimo, ale v těch všech nastaveních jsem nenašel nic, co by mi pomohlo. Svůj pc mám nasta… poslední
Horal 26.12.2020 12:33
Horal

Hodně cestuju a stalo se, že jsem se v zahraničí chtěl přihlásit na email (používám Outlook protože mám více účtů včetně firemních) ale ten debilní google to vyhodnotil jako riziko a nechce mě tam pustit.

Gouglí používá bezpečnostní politiku, kterou sis sám ne/nastavil. Přístup k tvému účtu ze zahraničí vyhodnocuje nejspíše oprávněně jako hrozbu pro tvůj účet. Všechna nastavení máš na tom odkazu od host.
Viz. https://support.google.com/accounts/answer/140921?hl=cs&ref_topic=7188673

No asi jsem mimo, ale v těch všech nastaveních jsem nenašel nic, co by mi pomohlo. Svůj pc mám nastavený jako schválený, mobil taky. Když ale na pc vlezu na účet, hned mi to nahlásí podezřelou aktivitu. Odkliknu, že jsem to já, změní se odčkrtnutí na zelené nicméně v aktivitách zůstává odkaz na podezřelou aktivitu. Outlook v mobilu funguje normálně, ale na pc se pořád google odmítá s outlookem spojit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru