Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Steam - problém při stahování her

Zdravím, potřebuji pomoct, když aktualizuji na Steamu hru Amerikan truck simulator, tak se mi stahování vždy zastaví na 31.7 MB a dále již nepokračuje. To samé se mi děje i u ETS 2. Jediné co mi pomáhá je odstranění nějakého souboru hry a spuštění ověření souborů, následně se aktualizace již zcela stáhne. Mám Win 10 64 bit. Děkuji za pomoc.

Změna předmětu, původně: Steam (host)

Předmět Autor Datum
Nemas v pocitaci vic jak jeden fyzicky disk? Ze bys to zkusil kontrolne stahnout na jiny, jestli nem…
RedMaX 19.12.2020 20:25
RedMaX
Kontaktoval bych nejblizsi technickou podporu, a zminil zavadu se sluzbou Ste-am. Nasledne by meli p… poslední
Sempron 20.12.2020 02:02
Sempron

Nemas v pocitaci vic jak jeden fyzicky disk? Ze bys to zkusil kontrolne stahnout na jiny, jestli nemas problem s diskem. Dalsi co bych zkontroloval jsou pameti, projel bych to memtestem.

Je totiz divny, ze aspon to tak chapu z dotazu, to udela pokazde, ikdyz uz jsi problem odstranil tim smazanim poskozeneho souboru a opetovnym overenim vsech souboru. Muze se stat, ze maji chybu ve hre vyvojari, ale u ATS je nepravdepodobne, ze by tam tu chybu meli vic jak par dni, takze pokud to dela uz nejakou dobu, tak bude spis problem nekde u tebe.

Kontaktoval bych nejblizsi technickou podporu, a zminil zavadu se sluzbou Ste-am. Nasledne by meli povolat odborneho technika, ktery zjisti zavadu. Doporucuji vymazat veskera osobni data z plochy, protoze technik hleda problem v softwaru - Windows.

Jestli nepřestaneš vysírat a budeš radit záměrné bludy, budeš tady ukončen. A věř, že je nás tu dost na to, abysme to ohlídali. (Prasak)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru