Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bezdrátová náhlavní ANC sluchátka do 9.000

Zalezi, jestli potrebujes ANC, kolik za to chces dat a jestli je vyuziti jen TV (filmy/serialy) nebo treba jde i o hry (nejaky headset i s mikrofonem) anebo jde i o hudbu a teda kvalitni reprodukce audio originalu.

Treba jak jsem psal v prvnim svym komentari ty TaoTronics SoundSurge 90, me to stalo necelou tisicovku, normalne je to ale drazsi. Kupoval jsem na nemeckym Amazonu. ANC je na tom funkcni, pokud je v byte beznej ruch a chces trochu klidu, tak to staci. Ja je jen ozkousel a ted jsem je daval k vanocum jako darek. Uzivatel to ma prave jen k TV respektive PC (Youtube, Netflix). Pro me tam byla chyba, ze jsou ty sluchatka pevnejsi a je to tak na ty dve hodiny, pak zacnou usi bolet a musi jit sluchatka dolu.
Sam jsem si nechal TaoTronics SoundSurge 85, ktere me paradoxne staly i se slevou o dve stovky vic. Maji udajne mit ANC take, ale to tlacitko nedela nic nez, ze zvyrazni basy. O zadne ANC se tam nejedna. Na druhou stranu ty sluchatka jsou neskutecne pohodlne. Pro me na filmy/serialy a na hrani her uplne v pohode staci a za par korun.
Vyslovene na hry, kdyz hrajeme s kamosema multak a potrebuju i mikrofon, mam Logitech G432. Zase na zamysleny ucel ideal.

Z levnych na odruseni bezne domacnosti staci i pomerne slusne hrajici Lamax NoiseComfort ANC, zkousel jsem je, ale sam je nemam. Momentalne je na Alze nemaji, ale vim, ze pred casem tam staly 1700. Jinde je koukam maji za 2000 Kc, i tak asi cena ok, za to co clovek dostane.

Samozrejme pokud chces spickove ANC, pak ty Bose nebo Sony jsou velmi dobre. Bose rozhodne maji vyhodu v pohodlnosti, Sony asi nejvernejsi zvuk a v novem modelu nejlepsi ANC ze vsech.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny