Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bezdrátová náhlavní ANC sluchátka do 9.000

Tak ty sluchatka od BOSE taky stoji dost.

Ten Sennheiser jsou radiofrekvencni i s vysilacem, zatimco vsechno co jsem tu zminoval bylo Bluetooth. Umi teda TV Bluetooth?

Jinak, kdyz jsem pred casem vybiral ty sluchatka, tak jsem premyslel i o Panasonic RB-M300B nebo Panasonic RB-M500B, ale jsou to sluchatka na usi, ne okolo. Nekomu to vadi hodne, nekomu ne. Zalezi, jak dlouho to budes mit nasazene. Podle me moc pekna a ne prilis draha sluchatka. V recenzich zminovali velmi pekny zvukovy projev.

Kazdopadne doporucil bych u drazsich sluchatek ozkouset pred koupi nebo pocitat s tim, ze nekolikrat vratis v ramci moznosti vymeny do 14 dnu pres internet. Kazdymu sedi na hlave neco jineho. V tomhle maji ty od BOSE velkou vyhodu, ze sedi snad uplne kazdemu. :-)

Edit: A uplne jsem zapomnel, nevyhoda tech sluchatek od BOSE - dosah bluetooth! Neda to ani jednu stenu, i u tech levnych Taotronics to jednu stenu da. Pry to je problem tech sluchatek, ze maji spatne vymyslenou vnitrni antenu, takze v ramci pokoje/kancelare ok, ale odskocis si do koupelny a jses bez audia.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny