Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To ako vážne je niekto ochotný dať 9000 korún za slúchadlá, ktoré kazia zvuk? Dá sa to prirovnať na…
Kilo.Viktor 25.12.2020 15:10
Kilo.Viktor
Princip ANC je takovy, ze mas na sluchatkach mikrofon(y), ktere snimaji zvuk okoli a potom ti do slu…
RedMaX 25.12.2020 16:05
RedMaX
Vážení, zrejme ste už zabudli ako sa počúva hudobné dielo tak, aby ste mali z neho nejaký osoh. ANC…
Kilo.Viktor 26.12.2020 01:51
Kilo.Viktor
Pokud jses ve svem hradu se svou dokonalou aparaturou sam, tak jiste mas pravdu. Pokud ti do beethov…
RedMaX 26.12.2020 08:37
RedMaX
Určite máš pravdu, ovšem ak by mi za oknami zúrila zbíjačka 12 hodín denne po celý rok, tak by som s… poslední
Kilo.Viktor 26.12.2020 09:49
Kilo.Viktor

To ako vážne je niekto ochotný dať 9000 korún za slúchadlá, ktoré kazia zvuk? Dá sa to prirovnať na technický zázrak od svetového mága na zvuk Marka Levinsona, ktorý má patent na vylepšenie digitálneho zvuku u ktorého tvrdí, že zvuk z mp3/128 prehnaný týmto zariadením je rovnako kvalitný ako originál RAW, alebo FLAC.

Princip ANC je takovy, ze mas na sluchatkach mikrofon(y), ktere snimaji zvuk okoli a potom ti do sluchatek pousti zvuk, ktery tento zvuk z okoli vyrusi a vysledkem je to, ze ty neslysis nic.

Samozrejme, pokud budes na sluchatkach poslouchat zvuk podobneho charakteru, tak muze dojit i k jeho vyruseni, coz je pro posluchace nezadouci. V praxi jsem se s tim ale nesetkal. Naopak, kdyz stojis u prumysloveho stroje (neco jako tady v tom videu od 0:50), tak te vazne bavi sluchatka, ve kterych slysis prehravany obsah a nikoli vnejsi hluk, to mi ver, ze to cloveka hodne bavi.

Proto nam taky v praci ty BOSE QuietComfort 35 II koupili. A kdyby nekoupili, tak jsem si je byval poridil sam.

Samozrejme pokud jsi v tiche mistnosti, muzes ANC vypnout.

Vážení, zrejme ste už zabudli ako sa počúva hudobné dielo tak, aby ste mali z neho nejaký osoh. ANC je zamerané na zrozumiteľnosť a nie na kvalitu. Ak mám v úmysle počúvať kvalitne a teda mať ANC vypnuté, tak by som musel byť dobre blbý aby som kupoval slúchadlá s ANC a ešte si za to aj dobrovoľne priplatil.

Pokud jses ve svem hradu se svou dokonalou aparaturou sam, tak jiste mas pravdu. Pokud ti do beethovenovy devate huci zbijecka z ulice nebo jen obycejna rychlovarna konvice, tak jeste rad zapnes ANC, pokud ho teda mas. Vsechno je to jen o podminkach, ktere k poslechu mas a ty kazdy stejne nemame.

Určite máš pravdu, ovšem ak by mi za oknami zúrila zbíjačka 12 hodín denne po celý rok, tak by som sa určite presťahoval. Ono je to totiž vysoká záťaž na psychiku a môže navodiť nepatričné správanie, napríklad aj chuť ubližovať iným.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru