Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC z MČR(HAL3000) nebo Barbone?

Niekto tu spomenul ,že predávajú lacné diely za veľa peňazí.Tak aj blbec si zistí cenu zostavy ,keď si ju hodí na net a vyhľadá najlacnejšie dostupné diely.

Tak každej blbec si to nedohledá když o HW nemá někdo ani šajn,že cpou do sestav 35 - 60 litrů nejlevnější Pl PSU s levnýma TEAPO kondíkama je ok ? Sem koukal na jejich sestavy na CZC a za ty prachy to je osraný jak svině,ano kdo si nezjišťuje a jak vůl koupí jeho chyba,tazatel se ovšem optal a dostal jasnou odpověď tyhle sestavy nekupovat.

Seš opravdu jak kdyby si pro ně makal,byl tady na poradně jednen co je obhajoval / dělal tam nějakej rok zpátky jenže ten měl alespoň i argument že Hal není co bejval a bylo to i vidět na sestavách.... Hal odrbával sestavy co začali jako všichni ostatní,pak jeden čas co se to tu probíralo začli dělat normální sestavy se slušným HW a hned to bylo něco jinýho než ty BARBONE apod,tam pak ok když si chtěl někdo připlatit za ty jejich služby.Jenže se to vrátilo tam kde to bylo na začátku , nakoupit za levno to je jedno co udělat pořádnou reklamu a pak natáhnout ty co o tom nic neví.(ta záruka super 3 roky když třeba na slušnější PSU máš 5 let + atd)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny