Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC z MČR(HAL3000) nebo Barbone?

Dobrý den,
ten jeden, co je "obhajoval a maká pro ně" jsem byl nejspíše já. Bohužel váš komentář je jednoduše založený na mýtech, o kterých si lidé z nějakého důvodu stále myslí, že jsou pravdivé, i když zcela nedávají logiku. Např.: Jen proto, že nějaký zdroj nemá značku Seasonic to neznamená, že je nekvalitní. TEAPO kondíky se sice obecně neřadí mezi ty úplně nejlepší, nicméně jsou velmi dobré, tím spíše jejich 105 C verze, které SPC ve zdrojích Vero L3 používá - koneckonců, tyto samé kondíky používají často i přední značky do mnohem dražších zdrojů a v některých modelech, včetně nejnovější verze S12III je používá samotný Seasonic, dále je často používá Be Quiet a to i do platinových zdrojů ve své TOP nabídce. Sestavy, ve kterých tyto zdroje najdete potřebují spolehlivé zdroje, nekvalitní zdroje by jednoduše vypověděly službu dávno před uplynutím záruky. Pokud byste si o SPC Vero L3 něco zjistil, tak byste narazil na informaci, že se jedná o pouze mírně ořezané varianty zdrojů Supremo FM2, které jsou plnohodnotné kvalitní goldové zdroje. SPC zdroje obecně pak rádi používáme, protože nabízí dobrý poměr cena-výkon-kvalita a jsou od výrobce, který je známý tím, že velice dbá na zpětnou vazbu a můžeme také u nich zajistit stabilní dostupnost i cenu pro výrobu našich sestav, což je bohužel u některých jiných značek o něco komplikovanější, tím spíše v této době.

Stejně tak je jednoduše nesmysl, že bychom vyráběli "odrbané" sestavy, ty by nikdo nekoupil, jen by nám ležely skladem. Jsme v době internetu, nekvalitní produkt se provalí hned. Pokud to někdo z jiných výrobců dělá, je mi takového upřímně líto, ale s takovým přístupem se dneska nedá dostat daleko a pokud to náhodou někdo nějak udělá, většinou je to časovaná bomba, která se pak provalí a bývá pro danou společnost přinejmenším vážně poškozující, v některých případech i zcela fatální.

Berte nicméně na vědomí, že HAL3000 nevyrábí sestavy jen pro jednu skupinu uživatelů, ale pro mnoho zákazníků s mnoha prioritami a ač se vám to nemusí líbit, je jednoduše spousta lidí, která potřebuje jednoduchý, spolehlivý počítač a vůbec neřeší značku a další featury, z jejich pohledu to je pouhé plýtvání peněz a na spolehlivost mají nás a náš servis, nikoliv důvěru ve značku. Stejně tak jsou lidé, které zajímá jen a jen cena, nebo ti, co jsou podstatně náročnější. Nemůžeme vyhovět všem, ale snažíme se pokrýt populární oblasti. Že něco nevyhovuje vám nebo mne, neznamená, že to není dobré řešení pro jiného. Navíc, kdokoliv může kontaktovat naši podporu a nechat si udělat sestavu zcela na míru - sám jsem jeden z této kategorie, jelikož mám specifické požadavky, ale PC si sám složit jednak nemohu a vlastně ani nechci, protože stojím o servisní podporu, protože si nemohu dovolit dlouhodobý výpadek v případě poruchy.

S pozdravem Hlobil Filip, HAL3000

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny