Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problémy s thinkpad T14 AMD

Pěkný den, pořídil jsem thinkpad T14 AMD. Potýkám se ale pořád s problémy a nevím co s tím dělat, tak zkouším kontaktovat vás - jestli jste se s tím někdo náhodou nesetkal.

Za dva měsíce co tento thinkpad mám se objevilo několik problémů.. některé se vyřešily nějak samostatně (asi přes updaty, které jsem pořád kontroloval jestli nevyšly nějaké nové). Mezi tyto problémy například patřila nemožnost jakkoliv změnit jas displeje (zůstal na nejnižší úrovni, takže přes den byl ntbk nepoužitelný).

Ovšem dva problémy, které mě neskutečně vytáčí, pořád přetrvávají (i přes neustálé kontrolování nových aktualizací ve Windows Update, Lenovo Vantage a System Update od Lenova):

1) Při pozorování videí se jednou za čas (nepravidelně, odhadem průměrně jednou za 20 minut) "zasekne" zvuk. Nejedná se o zaseknutí, je to spíše takové "vydání náhodného zvuku", který je závislý na tom, který zvuk se právě přehrává. Něco jako když člověkovi přeskočí hlas.

2) a) Při zavření víka (kdy by se notebook měl uspat) a při přepnutí do režimu spánku se po chvíli začne poměrně rychle točit ventilátor (s nepravidelnými otáčkami). Po otevření víka/probuzení se ventilátor zase uklidní.
b) Při SW vypnutí se ntbk opět sám nastartuje - takže kromě podržení HW tlačítka pro zapnutí/vypnutí ho není možné vypnout.

(Windows 10 Pro)

Nevíte prosím co by se dalo dělat?

Předmět Autor Datum
Keď to tak čítam, tak najlepšie asi rovno vrátiť. Žeby naozaj až takto dopadli tie úžasné Thinkpady?
pozorovateľ 05.01.2021 13:15
pozorovateľ
Ještě teda musím zmínit, že ntbk byl kupován bez OS. Instalační soubor byl stažen přímo ze stránek m…
dreks 05.01.2021 13:21
dreks
Reklamujte u toho, kdo instaloval ovladače. poslední
jirka44 05.01.2021 14:34
jirka44

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru