Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nahrávání Skypové konference na W7

Jeden zákazník po mě chce rozesílat písemné zápisy z pravidelných meetingů všem účastníkům a protože nějaká podivná firemní pravidla či co, tak mi na to dal staré PC s Windows 7, na který nesmím nic instalovat (ale žádost si dát můžu a technici to snad zařídí). Ten Skype na tom běží dobře, jen se každou chvíli přeinstalovává na nové verze, taže asi nový počítač neprojde.

Meetingy (asi tak 4 hodinové) se konají pravidelně jednou týdně na Skypu, já si průběžně píšu poznámky a pak to učesané přeposílám, ale někdy se strhne rychlejší debata a já nestíhám a pak se musí dělat i několik mailových koleček, než všichni souhlasí.

Takže by mi značně ulehčilo práci, kdyby se to dalo nějak na tom počítači nahrávat (jenom zvuk) a pak si ty pasáže pouštět a stopovat dokola, dokud bych je neměla správně - ale nevím, jak to udělat, co se má oklikat nebo spustit, nebo nainstalovat - neporadíte někdo?

(Co se právní stránky týče, tak všichni účastníci souhlasí a ten záznam vyžadují. A samozřejmě bych ho po přepsání smazala. Už jsem uvažovala i o tom, koupit si nějaký diktafon, ale doma to musím kvůli okolí poslouchat na sluchátka, takže by to asi nechodilo dobře.)

Dík za všechny rady
Žabka

Řešení:

Předmět Autor Datum
Zkus mrknout na tyto odkazy: https://www.skype.com/en/blogs/2018-09-call-recording/ https://suppor…
host 06.01.2021 07:26
host
Díky, funguje to skvěle :-D (a díky za pochvalu) poslední
Žabka123 07.01.2021 01:40
Žabka123
Co třeba to nahrávat na mobil to by mohlo fungovat.
Rakip 06.01.2021 10:35
Rakip
:?:::) Když má zvuk do sluchátek, jak ho nahraje na mobil?
host 06.01.2021 10:41
host

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru