Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Any Desk - je placený nebo zdarma?

Jestli to dobře chápu, je to placené a ke stažení je jen 30-denní trial. Přitom jsem to ale našel ve starších dotazech doporučené jako free ???

Změna nicneříkajícího předmětu, původně: AnyDesk (host)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ještě jsem prohlížel ten AnyDesk a určitě to není free (možná kdysi bylo). Podívám se na navržený R…
dsa 06.01.2021 16:28
dsa
A zkusili jste ten AnyDesk? Porad mam licenci "Free-1", i po aktualizaci na posledni verzi - bez jak…
lucifer 06.01.2021 18:44
lucifer
Už jsem to tam našel, skutečně píší, že pro nekomerční použití je free. Jen je to dost těžké najít.… poslední
dsa 06.01.2021 20:08
dsa

Ještě jsem prohlížel ten AnyDesk a určitě to není free (možná kdysi bylo).

Podívám se na navržený Remote Desktop Plus. Ale RDP z Windows (resp. poskytnout/přijmout pomoc u W10) vyžaduje MS účet, tomu se zatím chci vyhnout.

O co mi konkrétně jde: občas poskytnu pomoc známým přes TV, což funguje, na druhé straně mne slyší a já mohu ovládat vzdálené PC (nicméně, na některých "butonech" se moje kliknutí neuplatní, je nutné kliknout lokálně, ale to celkem nevadí). Hlavní problém je, že druhou stranu neslyším, přestože zapnu hovor. Mikrofon na ovládaném PC je aktivní a vidím na vzdáleném PC ten "zvukoměr" u mikrofonu v TV, jak se hýbe. Před časem jsem slyšel alespoň systémové zvuky ze vzdáleného PC, teď už neslyším ani to (vzdálený mikrofon jsem ale neslyšel nikdy). Na obou stranách je TV 15 portable, na vzdálené straně QS verze.

Proto hledám jiný způsob "vzdálené pomoci", kde bychom se slyšeli vzájemně. Našel jsem ještě IperiusRemote, má s tím někdo zkušenosti? Ti, co jim čas od času poskytuji pomoc, nejsou zrovna vhodní partneři na nějaké experimentování :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru