Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Packet Loss, výkyvy pingu. Kde je chyba?

Dobrý večer, obracím se na Vás s otázkou, kde by mohla být chyba u mého problému s internetem. Jedná se o Metro Wireless 50/10 cca, poslední dobou se podotýkám s vysokým PL a výkyvy pingu. Děje se tak v různých časových intervalech, někdy celý den pohoda, někdy celý den blbne, někdy jen ráno, někdy jen odpoledne.. není prostě daná doba, kdy by internet pravidelně blbnul. Řešil jsem to už asi 3x s poskytovatelem (Omega Chrudim) a ten mi pokaždé říká, že u něj žádný problém není, že je to u Nás, v Našem routeru. Dali Nám dokonce už dva jejich (bez výsledku), tak jsem koupil sám osobně na doporučení svůj TP-Link Archer C6, ale taky bez výsledku. Dokonce tady byli osobně, napíchli kabel z antény a prý vše v pohodě, něco v routeru nastavili, ale pořád nic.. pořád argument, že je špatný router, router, router... mně osobně to přijde jako blbost, aby všechny 3 routery dělaly to samé..
Co se týče rychlosti, to je vše v pohodě, to jede na 100%, ale prostě tam skáče ten PL a ping a to je ve hrách prostě nepřítel. Děje se třeba u hry CS:GO, kdy se postavy portují, vracejí,... to samé u hry World Of Tanks, kde mi tanky jezdí kam chtějí, cukají se... určitě to znáte..
Přikládám výpis z CMD s pingem na google.com a z progrmau PingPlotter na google.com, kde je vidět PL i skoky pingu, bohužel já se v tom nevyznám. Proto bych se rád zeptal tady Vás zkušených, kdo tomu rozumí a poradil by mi, co dělat, jak jednat apod..
Předem děkuji za Váš čas u řešení mého problému. Další informace položím, kdyby jste měli nějaké otázky..

CMD Ping na google.com https://ctrlv.cz/7Pk1
PingPlotter na google.com https://ctrlv.cz/Ob9l

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
signál je rušený sousedy? nějaká speciální verze antiviru nebo spyware? poslední
lední brtník 10.01.2021 14:51
lední brtník

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru