Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak z Aliexpresu bych elektroniku nikdy nekupoval,pár věcí sem koupil i známí a nedopadlo to dobře i…
sambilionk 11.01.2021 22:26
sambilionk
Počítač je v záruce, ale nevím, kam se obrátit. Přesně co píšu dole. Z těhle úžasných nabídek jsem… poslední
Potkan007 12.01.2021 18:58
Potkan007
Mně to jako až tak skvělá nabídka nepřijde. Nemožnost si ho předem zkusit, reálná neexistence 14 dní… nový
Potkan007 12.01.2021 18:45
Potkan007

Tak z Aliexpresu bych elektroniku nikdy nekupoval,pár věcí sem koupil i známí a nedopadlo to dobře i když vrátili prachy nakonec,kupuju tam celkem hodně ale elektroniku nikdy více.:-)

(a to nemluvím o tom že můžeš i vyhořet protože nevíš co tam číňan použil za baterku atd.:-)

Komenty u toho ntb si jistě četl (překlad) ......

T Barva: 16G RAM 256G SSD Dodávky Od: Čína Model procesoru: Intel I7 Logistika: DHL nový počítač je vadný: 1. Připojení Wi-Fi nefunguje; 2. nerozpozná periferní hardware a následně neumožňuje bezpečné odebrání; Jsem v kontaktu s prodejcem, ale problémy jsem zatím nevyřešil. Utratil jsem spoustu peněz a jsem opravdu zklamaný. Otevřený spor, aby nedošlo k poškození prodejce, který se snaží poskytnout pomoc. Počítač je v záruce, ale nevím, kam se obrátit.

Počítač je v záruce, ale nevím, kam se obrátit.

Přesně co píšu dole. Z těhle úžasných nabídek jsem vyrostl, radši si zaplatím o něco víc za značku, která bude fungovat a kdyby ne, mám koho kontaktovat ohledně záruky.

Na diagnostiku do auta mám zázrak z Číny podobného ražení, dotykové fullHD IPS, Atom x5-Z8300, 4 GB RAM, stálo to kousek přes 4000. Parametrově nepřekonatelné, ale člověk to začne používat a zjistí, že repráček dosahuje hlasitosti bez přehánění na úrovni peckových sluchátek, mikrofon skoro hluchý, maximální jas displeje tak do šera v místnosti, když hnu víkem, odpadne klávesnice, potřebuje to driver síťovky z Číny, s generickým, co cpe Microsoft v aktualizacích, to nenajde wifi sítě. A že ho cpe Microsoft statečně, dvakrát do měsíce v updatech přiběhne ovladač z roku 2019, potom nejde wifi, musím mu bokem cpát ovladač z roku 2015 a za dva týdny znovu i když jsem ho zakázal aktualizovat, jak jen to šlo.
Ve výsledku mám papírově super zařízení, které je za trest používat kvůli chybám, které z obrázků nejdou vykoukat.

Mně to jako až tak skvělá nabídka nepřijde. Nemožnost si ho předem zkusit, reálná neexistence 14 dní na vrácení zboží, extrémně problematická reklamace v roční záruce, jak už tu je napsáno, tak sice naskládaná hromada operační paměti a terové SSD, ale pětiletý Skylake a pochybuju, že to SSD bude zrovna špičkové M.2 PCIe.

O čtyři tisíce dráž jsem koupil tady u nás Lenovo s výkonnějším a úspornějším Ryzenem 4500U. Má sice jen 8 GB RAM a 512GB SSD, ale slušné zpracování, dvouletou záruku, mám skoro jistotu, že kdyby něco, bude Lenovo za rok a půl ještě existovat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru