Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Samsung vs Apple (iPhone)

Sám za sebe bych šel do Applu jedině pokud plánuješ mít i další Apple zařízení. MacBook, Watch, Apple TV, iPad, používat iCloud, nastavenou synchronizaci, zálohování, všechno aktualizované a funkční. To nemá chybu a hlavně nemá na trhu konkurenci. Android u tohohle naráží na problém s hromadou různých telefonů, výrobců, na nejistotu nový verzí OS, horší provázanost s Windows, Linuxem.
Pokud nemáš nic dalšího od Applu a ani neplánuješ pořizovat, šel bych do Samsungu. Apple je uzavřený, některé věci jsou na něm problematické. Aplikace běží striktně v sandboxu, až na výjimky nemůžou sdílet soubory, nemůžeš svobodně přistupovat do vnitřní paměti, pro kopírování mezi PC a mobilem potřebuješ nainstalovaný software. Ve chvíli, kdy jsem vyměnil MacBook za nové Lenovo, přestal mi dávat Apple smysl, víc mi bral uzavřeností, než mi přinášel provázaností. Pořídil jsem si zpátky Android a jsem spokojenější.

Tohle si myslim, ze dost zalezi na uzivateli - Od Apple mam jen iPhone, notebook je Lenovo, na ruce mam Xiaomi Mi Band a nepozoruju, ze by mi to pusobilo nejake komplikace. Jsou lidi, kteri to, co popisujes, vyuzivaji hodne, tam pak asi ma smysl veskerou vybavu sladit, ale pro bezneho uzivatele mi to neprijde az tak zasadni. Ja si akorat nahravam fotky do iCloudu, ktery funguje i ve Windows. A diky tomu, ze dneska uz se da vsechno resit pres internet, si vlastne ani nepamatuju, kdy jsem naposledy potrebovala telefon pripojit k pocitaci.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny