Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Samsung vs Apple (iPhone)

Tak to jsi opet vedle... proc budu nekam nahravat nejakou nejake mp3, kdyz tu mam hudebni streamovaci sluzby s nepomerne sirsi nabidkou obsahu? Ano mam-li neco unikatniho, muzu si to hodit na cloudove nebo vlastni online uloziste a mit to tak dosupne kdekoliv a kdykoliv... ne jen doma na disku nebo tam kam jsem si to nezapomel nakopirovat.

Ohledne ukladani do cloudu, zde je problem jiny - vetsina lidi pod pofiderni vymluvou ze nechteji byt smirovani (ne nikoho fakt nezajimate) apod. nechavaji veskera sva data jen v zarizeni (fotky, zpravy, kontakty atd.) pak se treba telefonek rozbije (jejda upad), ztrati nebo je nekdo ukradne a razem majitel zjisti ze dulezita data jsou fuc. Tech svedomitych co si to nejakym zpusobem zalohuji je opravdu zlomek... a navic to fakt delaji jak neandrtalci, kdyz to lze mit poresene automatickou synchronizaci bez nutnosti to nejak resit.

Mobilni data - chytry telefon bez pripojeni stava se telefonem hloupym, takze pokud jej chces normalne pouzivat, mel bys mit i na adekvatni datovy balicek... behat po meste a hledat otevrene wifi site... to je zabava mozna pro mlady, kterym rodice nezaplatili rozumny tarif.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny