Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Herní myš do 2000 Kč

Zdravím,

chtěl bych poradit s nějakou lepší myškou. Koukal jsem tu po starších vláknech, ale bohužel žádná myška nebyla pro mě.

Momentálně mám myš Bloody V8. Není to špatná myš, ale po letech používání už není v nejlepším stavu a bohužel v některých hrách začíná být značka A4tech zablokovaná (Rust, respektive easy anti-cheat to zavádí) a vytahovat nějakou starší myš je celkem nepříjemné.

Nedávno jsem si pořídil Logitech G502 SE Hero a byl jsem zklamán. Myška je extrémně malá na moje ruce, takže jsem většinu času tahal malíček po podložce a nebo ho měl křečovitě složený. Také kolečko bylo velmi zvláštní. Tak jsem jí vrátil a hledám si novou, ale zatím jsem neúspěšný.

Potřeboval bych nějakou myšku, která je velikostně podobná té blood a váhově nad 120g. Koukal jsem na myš Viper V570, ale koukal jsem, že spousta lidí si stěžuje, že ten senzor není zrovna nejlepší na FPS hry a taky počet tlačítek je trochu přehnaný.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
A lehčí a třeba bezdrátovou myš nechceš? Případně proč?
virten 15.01.2021 09:21
virten
Bezdrát za takovou cenu není nic moc a mám s tím špatné zkušenosti. A lehčí myšky mi nesedí, nepřiše… poslední
Yashiro 16.01.2021 16:59
Yashiro

Bezdrát za takovou cenu není nic moc a mám s tím špatné zkušenosti. A lehčí myšky mi nesedí, nepřišel jsem na to proč, ale prostě špatně se mi s tím hraje. Teď mám myšku, co má 150g a chci přejít na něco okolo 120g, tak možná se časem naučím jít i níže

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru