Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows 10 - Nespustí se po aktualizaci (14.1.2020)

o tom je trhové, americké, kapitaľistické, západné, demokratické hospodárstvo, o ponuke na trhu.

Ak Ja, americký, dekadentný, západný kapitalista, výhradný vlastník "kila soli" či inej nepotrebnej pochutiny, prípadne služby určenej nie výhradne k nutnému prežitiu sľušného, poctivého občana, pričom ako jediný poznám technické, technologické riešenie, som vlastníkom takejto veci, účtujem si sumu za ktorú je trh ochotný zacálovať. Bez milosti.

Jazdite si v kočoch zapriahnutých do volských opratí, kúpte sa podnes v neckách vo vode z potoka, obliekajte sa do ulovených kožušín, vlastnite spoločné ženy, spoločných parchantov, spoločné oštepy opreté v rohu jaskyne.

Komunisti velice radi riadia trhovú gekonomiku, ich ľudovodemokratickými, deformovanými zákonmi, po sovietsky v rámci prerozdeľovania majetku a moci stranou dosadenými parazitmi, od deseti k pěti. Hlavne nakradnúť zo spoločného pre seba, následne lúze podstrčiť ohlodanú kosť. Po týchto úkonoch beztrestného rozkrádania spraviť v podobe nežnej nehy komunistický, eštébácky nežný puč, aby boľo boľševickým parazitom, s.r.o., a.s., zase ľepšie.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny